Voor relaties die hun tijd liever besteden aan andere facetten van hun onderneming, kunnen wij als geen ander hun financiële administratie verwerken en deze vertalen naar een leesbare balans en winst- en verliesrekening. Wij doen dat met boekhoudsoftware van o.a. Exact en Snelstart. Wij doen dat zowel bij ons op kantoor in Oosterwolde als ook bij u op het bedrijf. Indien gewenst kunt u ook periodiek op de hoogte gehouden worden over de financiële voortgang en het rendement van uw onderneming gedurende het boekjaar.

Wilt u uw administratie zelf voeren en alleen advies bij de inrichting daarvan? Ook dat is geen probleem en wordt zelfs, als u daar serieus de tijd voor kunt en wilt nemen, gestimuleerd.

Ook voor het voeren van uw salarisadministratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat uw aangifte loonheffingen tijdig worden ingediend en dat u de informatie krijgt die u nodig heeft.

Zit u bij een ander accountants-/administratiekantoor? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Voor diverse relaties verzorgen wij het gereedmaken van de administratie voor de uiteindelijke btw-aangifte en jaarrekening. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.